Dokumentum menedzsment

A dokumentum menedzsment rendszerek elsősorban a dokumentumok hatékony letárolására, digitalizálására és gyors visszakeresésére szolgáló megoldások összessége. A különböző megoldások az 1-2 fős vállalattól kezdve, a több száz felhasználóval rendelkező multinacionális cégek igényeit is ki tudja szolgálni. Ezen megoldások többek között lehetővé teszik azt, hogy a kívánt papír alapú dokumentumokat közvetlenül a multifunkciós készülékünkről rögtön a megfelelő tárhelyre továbbítsuk. A szkennelt fájlok a dokumentum típusa szerint kerülnek feldolgozásra majd mentésre a megfelelő helyen az alkalmazás által, vagy adja át azt további programok részére. Az optikai karakterfelismerés révén a metaadatok (pl. munkajelentés sorszáma, számla végösszege stb.) kinyerésére is képes. Az alkalmazások az e-mailből vagy egyéb elektronikus forrásból származó fájlok feldolgozását is segítik.


Cikkszám: SOLAFR
ABBYY FineReader 11

Szövegfelismerő szoftver

Az ABBYY FineReader 11 egy intelligens OCR szoftver. A papír alapú dokumentumokat, digitális fotókat, de akár PDF fájlokat is képes szövegesen kereshető formába konvertálni, az eredeti formátum legjobb megtartása mellett. Csak be kell szkennelni vagy le kell fotózni a szöveget, a többit az ABBYY FineReader megcsinálja. Pillanatok alatt már szerkeszthető a szöveg! A megnövelt teljesítmény és a felhasználóbarát kezelés mintegy 20%-al gyorsabbá teszi elődjéhez képest.

 
Adatlap - ABBYY FineReader 11
 

Cikkszám: SOLAFC
ABBY FlexiCapture 10

Szövegfelismerő, adatrögzítő és dokumentum-feldolgozó szoftver

Az ABBYY FlexiCapture 10 egy újgenerációs intelligens, pontos és nagymértékben skálázható adatrögzítő és dokumentum-feldolgozó szoftver. Egységes belépési pontot biztosít a különböző, tetszőleges felépítésű és összetettségű űrlapok és dokumentumok üzletileg felhasználható kész adatokká történő automatikus átalakítására.

  • A legpontosabb szoftver a szövegfelismerésen alapuló adatkinyerésben
  • Bármilyen összetett dokumentum rendszert kezel
  • Rugalmas integráció és testre szabás
  • Fejlett skálázhatóság és nagy teljesítmény
  • Automatikus tanulás az osztályozáshoz és adatkinyeréshez
  • Új eszközök a testre szabáshoz
  • WEB-alapú adatellenőrzés
  • Egyszerű távoli szkennelés

Az automatikus dokumentumosztályozási és adatkinyerési funkciókkal az ABBYY FlexiCapture bármilyen szervezet tetszőleges mennyiségű papírmunkája esetén, a papír alapú üzleti folyamatok automatizálásával, segít a hatékonyság növelésében

Adatlap - ABBY FlexiCapture 10
 

Cikkszám: SOLDN
Document Navigator

Dokumentum beolvasó, feldolgozó és továbbító szoftver

Struktúrált, gyors és egyszerű dokumentumkezelés.
A Document Navigator kapcsolatot teremt a multifunkcionális eszközökön végzett szkennelés és az elektronikus dokumentumkezelés között. Az alkalmazásnak köszönhetően a felhasználók korábban nem tapasztalt egyszerűséggel és megbízhatósággal végezhetik a digitalizálást és az elektronikus dokumentumok tárolását. 

Adatlap - Document Navigator
 

Cikkszám: SOLDN
Document Navigator Essential

Dokumentum beolvasó, feldolgozó és továbbító szoftver

Struktúrált, gyors és egyszerű dokumentumkezelés.
A Document Navigator Essential pénzt és időt takarít meg azzal, hogy automatizálja a napi rutinfeladatokat.
A különböző forrásból beolvasott dokumentumokat manuális beavatkozás nélkül a kívánt formátumba menti és az előre megadott helyre továbbítja. A Document Navigator Essential időt takarít meg Önnek, hogy az igazán fontos feladatokat végezhesse.

Adatlap - Document Navigator Essential
 

Cikkszám: SOLIO
iOption

Dokumentum beolvasó, feldolgozó és továbbító szoftver

Kiterjesztett bizhub - egyszerű, biztonságos és kényelmes. A Konica Minolta által kifejlesztett i-Option-nek köszönhetően az új irodai bizhub multifunkciós berendezések számos új funkcióval bővültek. Az i-Option néveben az „i” az innovációra, interaktivitásra és intelligenciára utal.  

Adatlap - iOption
 

Cikkszám: SOLNSI
NSI Autostore

Dokumentum beolvasó, feldolgozó és továbbító szerver-kliens alapú alkalmazás

Az AutoStore egy olyan szerver-kliens alapú megoldás, amely segítségével a már meglévő üzleti alkalmazásokba automatikusan és biztonságosan továbbítani tudjuk a papír - és elektronikus alapú dokumentumokat. Az alkalmazás által bármilyen típusú iratot könnyedén, átlátható módon rendszerezhetünk, ezáltal csökkenthetjük, elkerülhetjük az emberi beavatkozásból származó hibákat.

Adatlap - NSI Autostore
 

Cikkszám: SOLPSDP
Page Scope Direct Print

Nyomtató szoftver

A Direct Print a PageScope termékcsalád tagja, ami lehetőséget nyújt a nyomtató driverének megkerülésére és közvetlenül küldi a nyomtatást az eszközre. Az úgynevezett „forró könyvtár” segítségével, előre beállított nyomtatási tulajdonságokat hozhatunk létre, amibe a felhasználó egyszerűen belehelyezi a nyomtatási fájlokat és így az előre beállított paraméterekkel nyomtatódik ki a fájl.

Adatlap - Page Scope Direct Print
 
A kategória termékei 1-7-ig, összesen 7 db.
 


TERMÉKAJÁNLÓ

KONICA MINOLTA BIZHUB C220

22 lap/perc A3+ lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
9.900 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C227

22 lap/perc A3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.000 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C224e

22 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
20.800 Ft + ÁFA havidíjtól*

KONICA MINOLTA BIZHUB C258

25 lap/perc SRA3 lapméret Fénymásoló Nyomtató Szkenner
Bérelhető már
21.600 Ft + ÁFA havidíjtól*

Szavazás

Ön mi alapján választja ki leginkább nyomtató berendezését?


 


FÉNYMÁSOLÓ BÉRLÉS

 

Munkatársat keresünk